نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

سردار غلامرضا سلیمانی: بسیج از مهم‌ترین فرمول‌های حل مشکلات کشور است

سردار غلامرضا سلیمانی گفت: بسیج، یکی از مهم‌ترین فرمول‌های حل مشکلات کشور است و روحیه و معرفت بسیج موجب پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس شد که باید چنین روحیه‌ای، حفظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست هم اندیشی مسئولان استانی سازمان حفظ و آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مسئولان زیارتگاه های دفاع مقدس که در سالن رضوی این سازمان برگزار شد، با بیان اینکه بسیج، یکی از مهمترین فرمول های حل مشکلات کشور است، گفت: روحیه و معرفت بسیج باعث پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس شد.

 

وی ادامه داد: ما یک مکتب دفاعی در کشورمان داریم که برگرفته از سبک انقلاب اسلامی است که موجب پیروزی ما در دوران دفاع مقدس شد و همین سبک، باعث پیروزی جبهه مقاومت در عراق و سوریه در مقابل داعش گردید.


سردار سلیمانی تاکید کرد: ترویج فرهنگ دفاع مقدس در کشور یکی از کارهای ماندگار و اثرگذار فرهنگی در کشورمان است و برگزاری یادواره شهدا نیز یکی از اقدامات موثر در جهت ترویج سبک زندگی شهداست و باید سعی کنیم که مشارکت مردمی در برگزاری این گونه یادواره های شهدا افزایش پیدا کند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما باید بیش از پیش قدردان انقلاب اسلامی باشیم چرا که این انقلاب مردمی به همین سادگی میسر نشده است.

 

وی ادامه داد: رمز پیروزی ما در دوران مبارزه با رژیم پهلوی و دوران دفاع مقدس، یک رمز الهی است که باعث پیروزی ما در مقابل رژیم هایی گردید که قدرت زیادی داشتند اما نتوانستند در مقابل همت و اراده محکم مردم کشورمان ایستادگی کنند و در نهایت شکست خوردند و این در حالی است که در اوج قدرت بودند.

 

سردار سلیمانی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، با ناآرامی هایی در کردستان توسط ضدانقلاب مواجه بودیم و بعد از آن، رژیم بعث عراق به کشورمان حمله کرد و هشت سال دفاع مقدس آغاز گردید اما این شهدا و مردم بودند که با حضور داوطلبانه شان در جبهه های حق علیه باطل، از دفاع مقدس یک فرصت و یک گنجینه ساختند؛ گنجینه ای که همچنان ترویج فرهنگ آن می تواند بیمه کننده انقلاب اسلامی و کشورمان از توطئه های دشمنان اسلام باشد.

 

رئیس سازمان بسیج مستضفعین خاطر نشان کرد: در دوران دفاع مقدس، پیر و جوان به صورت داوطلبانه پا در میدان نبرد گذاشتند تا در پیروزی در دفاع مقدس، نقش داشته باشند و نگذارند که دشمن به خاک کشورمان تجاوز کند که باید تلاش کنیم چنین فرهنگ و معرفتی همچنان در نسل های امروزی و آینده جریان داشته باشد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر